Ny hos Kromi Helse – Tove Mette Steffens

Vi styrker vårt team og er superstolte av å presentere vår nye terapeut Tove Mette Steffensen.

Tove Mette er autorisert fotterapeut og helsesekretær.

Om seg selv forteller hun følgende:

Jeg har min utdanning som fotterapeut på Fot og helseakademiet i Oslo. 
En yrkesfaglig utdanning med mye praksis i studietiden og egen skoleklinikk. Fotterapiutdannelsen er en offentlig godkjent helseutdanning. 
Jeg har erfaring fra helsevesenet som aut. helsesekretær på sykehus i 19 år og de siste 12 årene har jeg i tillegg også drevet et treningsstudio for damer på Rolvsøy. Jeg er seniorinstruktør og treningsveileder fra NIH (Norges idrettshøyskole).

Mange års erfaring

Gjennom mange år i helsevesenet og treningsbransjen har jeg sett at mange har problemer med føttene sine.
Nå som jeg blir en del av Team KROMI kan jeg jobbe med å fremme god fothelse, forbygge problemer og jobbe enda nærmere og tettere med mennesker. 
Jeg er utrolig glad for at jeg valgte å gjøre dette og føler meg heldig som kan få jobbe med dette i mange år. Det føles godt å kunne hjelpe noen til å få en bedre hverdag med føtter som fungerer og er smertefrie. 
Gjennom individuell fotbehandling og veiledning utøver jeg helsefremmende arbeid ved å stimulere til fysisk aktivitet og sunn fothelse. 
Det å forebygge belastningskader er også en viktig del av arbeidet.
Fotterapeuter er autorisert helsepersonell med omsorg for føtter. Du må altså ikke ha problemer med føttene før du oppsøker en fotterapeut. På denne måten kan vi forebygge fotproblemer og bevare fothelsen.

Medlem av Fotterapeutforbundet

Jeg er også medlem av Fotterapeutforbundet og på den måten forplikter jeg meg til å jevnlig gå på faglig oppdateringskurs og fagkongresser for å sikre at jeg gir alle den beste og nyeste behandlingen innen fotterapi. Autorisasjonsmerket garanterer også for at du blir behandlet av en fagperson. 
Jeg behandler lidelser som er knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. 
På Kromi har jeg en unik mulighet til å jobbe tverrfaglig med ander yrkesgrupper som fysioterapeuter og manuell terapeuter Dette gjør at jeg nå kan tilby den aller beste behandling. 
Husk at foten er grunnmuren vår. 
Den må vi ta vare på gjennom pleie og forebygging av plager. 
Dette kan jeg hjelpe deg med 😊

Mange mannfolk tror dette er for kvinner, og der tar de helt feil. 
Det er viktig å ta vare på føttene for alle!

Tove Mette har en myk oppstart fra 15. mai og vil ta noe pasienter, men fullt operativ er hun fra 3. august. 
Men man kan så klart allerede nå booke time hos henne 😊

Ring oss på tlf 69337811 eller send e-post på booking@kromi.no

Team Kromi

Tove Mette Steffens - Fotterapeut - Kromi Helse