Du kan få hjelp for din hodepine – Vi har lang erfaring og meget gode resultater.  Cervicogen, spenningshodepine og migrene

For bestilling og mer informasjon, TRYKK HER

Hodepine Migrene - Kromi Helse

MANGE AV DE SOM KOMMER TIL OSS MED HODEPINE HAR PRØVD MYE, DE HAR IKKE GITT OPP HELT OG HOS OSS FÅR DE EN LØSNING.

VI VET AT HODEPINE ER KOMPLISERT.

VI VET AT DEN ER SÆRDELES INDIVIDUELL – INGEN ER LIKE.

VI MENER AT DIN HODEPINE ANTAGELIG KOMMER FRA MANGE PLASSER I NAKKE, HODE OG RYGG.

VI MENER AT EN UNDERSØKELSE OG EN UTREDNING AV MULIGE ÅRSAKER TIL HVORFOR DU FÅR HODEPINE, ER VIKTIG FOR Å FORSTÅ HELHETEN.

VI MENER AT EN REKKE TILTAK BØR UTØVES FOR Å OPPNÅ ET BRA RESULTAT.

VI HAR EN FORSTÅELSE AV, OG FERDIGHETENE NØDVENDIG, FOR Å UTØVE TILTAKENE OG DA ER DET IKKE ALLTID SÅ KOMPLISERT.

Alle er enige om at det trengs mer forskning. Utfordringen er at forskningen ser ut til å alltid søke etter det ene saliggjørende tiltaket. Vi behandler aldri pasienter med bare ett tiltak.

Det finnes mange behandlingstilbud og det finnes like mange meninger om effekten av disse. Flere studier viser en effekt gjennom forskjellige manuelle og fysioterapeutiske tilnærminger. Rådene om nok søvn, regelmessig matinntak og nok vann er vanlige. Ofte ser vi at ett tiltak i seg selv gir liten effekt, men at flere tiltak i kombinasjon, har god effekt. Et studie fra Universitetet i Valencia viser effekt av behandling der flere tiltak utøves i kombinasjon. Disse tiltakene bruker vi ved vår klinikk.

Vårt fokus på barn og ungdom har gitt oss en spesiell forståelse av hodepine for denne gruppen. Erfaringene har også gitt oss nye perspektiver til behandling av alle aldersgrupper.

Vår tilnærming er et grunnleggende perspektiv på hvordan nakke og hode skal fungere, samtidig som vi har et sterkt fokus på å forstå helheten og detaljene i hodepine eller migrene utviklingen.

LES MER OM VÅR TILNÆRMING OG VÅRE BEHANDLINGSTEKNIKKER, TRYKK HER