Vi har laget denne siden for deg som har tenkt å komme hit langveisfra.

Vi lager et opplegg for deg som kommer langveisfra.  Dette inkluderer intensive behandlinger rundt en helg eller i løpet av en uke.  Det er vanlig med to eller tre besøk.  Etter en samtale på telefon blir det laget et anbefalt opplegg.  Personer som kommer hit har som regel ikke fått hjelp lokalt.
Under finner du noen linker til anbefalt overnatting og aktiviteter i området.

Overnatting

Quality Hotel – midt i byen, lett med buss til oss, kort vei til Domkirkeparken lekeplass, en liten gåtur til Gamlebyens gratis byferge.
Hotel Fredrikstad
– midt i byen, 10 min gange til bussterminal, rett ved Domkirkeparken lekeplass, 5 min gange til Gamlebyens gratis byferge.
Fredrikstad Motel og Camping
– et rimeligere alternativ og for deg som kommer i campingbil.  Rett ved Kongsten badeanlegg (spesielt bra utendørs på sommeren, innendørs 25m med plaskebasseng på vinteren), fine store uteanalegg rundt spennende Kongsten fort, Gamlebyen rett ved, Fredrikstad golfbane rett over gaten.  Greit hvis du kjører bil.  Buss vil bety en 30 min spasertur til bussterminalen.
Quality hotel og Resort Sarpsborg – Hotell med stort badeland og stort lekeland. Spa og trening.  Nabo til Inspira science center. Her har du alt på hotellet for en familieopplevelse. Det er begrenset bussrutetilbud til oss.  Best hvis du har bil.

Aktiviteter i området

Spasertur i Fredrikstad Gamleby.  Nordeuropas største festningsby. Å «Tælle på vollane» er en favorittakivitet i Fredrikstad.  Og kanskje kommer kongen. Fine små butikker, kunst atelieer og restauranter.  Stort marked på torvet i sommermånedene.
Spasertur til Fredrikstad sentrum langs Vesterelva med Bryggepromenaden og Domkirkeparken.  Mye å se og fine restauranter.
Spasertur til Isegran.  Et parkområde på Kråkerøysiden av Vesterelva.
Busstur fra bussterminalen til Skjærhalden, ytterst på Hvaler.  Her er det bading, shopping, restauranter og øyhopping videre ut til de ytre øyene.
Leo’s lekeland Fredrikstad
– rett rundt hjørnet for oss, 10 min gange.
Fin Båttur til Sverige rett ved Gamlebyen.  Seiler gjennom Hvaler-skjærgården til Strømstad.
Eventyrfabrikken
– I Sarpsborg.  Det er nok lettest å komme dit med bil.
Inspira science center
– på Grålum, rett ved E6 og Quality Hotel og Resort.  Her kan dere utforske og forstå mange vitenskapelige fenomener.

For mer informasjon Visit Fredrikstad og Hvaler