Velkommen

Barn i klatrestativKromi Helse er en utvikling av Manuel Terapi Klinikken sin profil.  Vi ønsker å ha mer fokus på hvordan kroppen påvirker hele livet å ikke bare smerter og funksjonssvikt. Derfor handler vi også om adferd, konsentrasjon, uro og så videre. Vi fokuserer og behandler mange barn og ungdom, men vi behandler mennesker i alle aldre.  Vi er manuellterapeuter og fysioterapeuter som ønsker ditt beste.

Vi ønsker å gi deg en god opplevelse hos oss hvor du som person og dine utfordringer blir tatt på alvor og at vi gir deg det beste vi kan gi deg.  Vi ønsker å gi deg vår kunnskap og ferdigheter.  Vi ønsker og gi deg engasjement og forståelse.  Vi ønsker å gi deg KROMI-kvalitet.  Når du går herfra ønsker vi at du opplever at du får «valuta for pengene.»  I vår forretningsplan formulerer vi det slik. «Der vi ferdes skal vi legge igjen mer verdi enn vi tar ut.»  Verdier er selvfølgelig penger, men i vår verden er ofte pengeverdien en liten del av verdiskapningen.

Vi har skapt en barnevennlig klinikk med lekeapparater for forskjellige nivåer.  Barna kan bruke dette både før og etter behandling. Lek skal være under oppsyn av voksne og er på eget ansvar.  Treningsavdelingen er ikke for barn, se oppslag.  Ballrommet kan brukes når det ikke er annen aktivitet og hinderløyper kan lages og brukes. KROMI-panda og Pandababy er her for barnet som finner trygghet i dem og de kan være med inn i behandlingsrommet.  Vi håper ditt barn utvikler seg og trives i våre lokaler.

Til dere voksne. Vi har skapt et lokale med fokus på at barn skal trives.  Noen barn synes det å komme til behandling er skummelt, men en opplevelsespark gjør dette lettere.  Vi tror at dere voksne også trives i et litt «barnslig miljø.»  Vi har allikevel like stort fokus på at du skal bli bedre selv om du kanskje ikke får så mye ut av å bli møtt av en Panda.  Hvis du ikke liker det………..sorry.  Du kan si ifra, men akkurat det kommer ikke til å forandre seg!! (:.  Hvis du er plaget av støy så finner vi et alternativt venteområde.

Hvis du ikke er fornøyd så si ifra.  Vi ønsker alltid å forbedre oss og vi er faktisk ikke perfekte.  Den eneste måten å bli bedre på er å høre fra deg.

Vi håper du trives og at vi kan hjelpe deg og dine til en bedre utvikling og fremtid.

VELKOMMEN

ALLE OSS PÅ Kromi Helse